Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 00:57 - Въ смокъ отъ лъжа сме затегнати
Автор: sokoli Категория: Други   
Прочетен: 1598 Коментари: 0 Гласове:
2



 Всички сме жертва. Интернета е подчиненъ на масоните и чрез него те обяздватъ мислите и ръководятъ делата и на най считащите себе си за незасегнати отъ системата, разбиращи и знаещи.
Отъ опитъ зная, че билката троскотъ помага за оросявне. Пиехъ я по препоръка на един човекъ който имал проблемъ съ крака, схващане някакво и изтръпване, че чакъ обездвижил се. Все грешна диагноза му давали лекарите и някой си човекъ му казълъ, че проблем е оросяването, да пие троскот. И човекътъ пил продължително време и оздравялъ. Кога ми тръпнеше крака поради причина, че въ болницата цяла седмица ми поддържаха умишлено захарьта надъ 15, и пих чай отъ троскотъ месеци наредъ сутрин, обетъ и вечеръ и слава Богу оправих се. А въ нета ужъ мноооого инфо за билките, а най важното скриватъ. Пиша на търсачка "троскот оросяване" - нищо. Всичко има за билките но най важното скриватъ.
Билккте... това е малъкъ примеръ. Всички, всички теми за кой може се интерисува човек са под контрол. Всички теми включително и най духовните. Всичко минава презъ редакция и сито. Четешъ материалъ Православенъ, писание на преразказвачъ, кой сам признава, че не всяка дума предал точно, но по смисълът не билъ се отклонилъ. Та Истиненъ текстъ е почти целия и ... зрънце ехидна отрова коя заквасва цялата същность на повярвалия въ писанието. Рускиятъ народъ щял да стане „втори израилъ”!? Да се изтъква и големее един народъ надъ другите това е вече национализмъ въ сатанинскиятъ му смисълъ. За да оцелее личностьта, народа важно е не да се превъзнася, а да стои на корените си. Богъ ни е създал всички различни като цветята. Всеки трябва да свети съ тая хубостъ коя му е дадена. Не може маргаридката да иска да е макъ, или акация. Какво общо има Рускиятъ народъ съ еврейския? Те фарисейте поискаха и Русия да направятъ като тяхъ, както и целиятъ святъ искатъ да се изфарисейчи, да се прави, че познава Богъ и всичко да знае, ала да не може нищо да създаде и роди. Така въ всички области, религии, изкуства, науки, домове, взаимоотношения и др. безплодието е издигнато на трона. „Мерзостьта на запустението” вече е на свети места.
Някога е имало истинска вяра, истинско Правослявие кое е пазело Корените ни. Манастирите и черквите строени върху древни Светилища и светини. Древните равностранни кръстове и свещенни дъбове, заедно са , на едно място са съ основи на разрушен манастиръ, дори и новопостроени параклиси се явявятъ до старите кръстове въ Трънскиятъ край. Древните Писмена въ черквите на олтаря, Светая Светихъ. Древни образи, двуглви орли под килимите на черквите. Въ Дряновскиятъ манастиръ Стара Свещенна книга и Свещенникъ кой пазел Корените ни, за който разказва Елтимиръ. До скоро до преди 50-та година Православни свещенници въ село Парамунъ повеждали момичетата на празник Света Троица и обхождали въ пение светините наречени Мира съ развностранни кръстове и свещенни дъбове. http://musicart.imbm.bas.bg/karton.asp?zapisID=7375 "Езически" места. Та "езичеството"... Древна вяра и Православие не отдавна били ръка за ръка въ едно.
Древната вяра не е въ думата, името или образа на Богъ. Тя е Движение срещу течението. Летишъ, вървишъ лазишъ, никога не спирашъ въ думата било то Парвославие или Тенгриазъмъ. Всеки може да се направи на светъл ангелъ и вложи въ устата си светли истинни думи, ала да лъже. Нищо не е вярата на думи и теория. Самъ Христосъ е думалъ за размножаването на талантите, раждането на плодовете. Но защо убягва това? Всички църкви и духовни общности изтъкватъ колко са прави и единствени, а другите са грешни и ще загинатъ. А кой ще постави на високо преди всичко Богъ и Вяра? Къде мога да намеря свещенници кои да ме учатъ на талантите и плодовете? Какъ чрезъ Вяра въ мирно време плодове въ Духъ и Материя да се раждатъ, а въ размирно да се устоява? Лъжата на безплодието ни е притиснала и ни затиска. Как да поеемемъ въ правия пъть? 


Тагове:   Бог,   Тангра,   Православие,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sokoli
Категория: Други
Прочетен: 551166
Постинги: 191
Коментари: 330
Гласове: 353
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930