Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2016 11:10 - Хора търся
Автор: sokoli Категория: Други   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
1



 Будниятъ не е вече буденъ, а е заспалъ дълбокъ сънъ. Проповядващите Свобода са въ затворъ съ широко отворени врати и прозорци, винаги могатъ да излязатъ, но доброволни затворници са. Белиятъ братъ не е вече светълъ. Отъ Извора не тече вече изворна вода, мътна е. Розовата зора не озарява, а помрачава.  Православниятъ не е правоверенъ. Наричатъ се свещенци православни, колобърски и всякакви (лъжатъ споредъ какъ е нагласата и доверието на човека ), а са демони облечени съ овчи кожи. И искатъ да си издигнатъ световенъ царь който да мами народите и да ги подпечатва съ своя знакъ, как са се подпечатвали някога робите. Отварят  им доверието,  как се мами за да се отварятъ краката на  жена. И така  всредъ христианите мамителятъ се кичи си името на Божиятъ Синъ, сред будистите  се нарича Буда, средъ дъновистите,  защо пъкъ да не се говори измама отъ името на  Учителять, средъ тангристите или тенгрианите –  всеки може се представи за колобъръ, а защо не и царъ ужъ Български, а всъщностъ еврейски. И така всеки споредъ слабото място на вярата -доверието му биде излъганъ. Черната овца не е черна, а се сля съ стадото, съгласи се съ гръко-византийската власть. Вървящиятъ срещу течението се остави по течението. Християните разпъватъ Божиятъ Синъ. Воините на Тангра, отвориха широко вратите, така че еврейската гнусота  да достигне до Сърцето на Българскиятъ Духъ. Мерзостьта на запустението е въ Светая Светихъ.


Въ всяко пространство (отъ най духовните до най материалните сфери) на Земята и въ Душата настъпва  лъжата .  Човците са излъгани така че сами да се отрекатъ отъ Корените си, да се настроятъ срещу всичко  Свято. Внушава се да  не мислятъ. Оплодителната сила на мисъльта да е скопена. На всяка атака и болка  да се реагира подобно на щраусите кои  при опасность  си заравятъ главата,  тъй че съ немислие и физически и духовни опияти хората да забравятъ Богъ и себе си. Изпразни ли човекъ Храмътъ на Небесната си същность  отъ към мисъль и сърце, настанява се мерзостьта на запустението, и човекъ  започва да плюе на Дедите си, да пикае въ Семейното огнище, реже клонъ по клонъ Дървото на Живота на което е предназначенъ да твори и дава плодове. Опитвахъ въ затворътъ да събудя хората, но никой не посмя да чуе моя гласъ. Волни или неволни служители на масоните-кърлежи  всякакъ запушватъ ми устата, възпрепятстватъ и триятъ ми се лични и публични писания въ нета. И воините ме изкарватъ почернена.  Чипирана  съм била отъ  калайджиите при положение че ако все че подведох се по розовите, няма едно нещо по което да се оприличавамъ на тяхъ.Напротивъ изобличих ги че издигатъ въ култъ скопяването на ума. И на това опитаха се да се скриятъ и като нестана, скочиха срещу ми. По същия начин като че едно тесто са, така реагираха и воините  кога изобличихъ ги, тея на които вярвахъ до последно и още се надявам да не са на страната на кърлежите, ако биха биха излъгани има надежда да се осветятъ. Измамени са че намъкнал се е еврейски  духъ между тяхъ и иска да ги обладае. Щом ги изобличавахъ, един пътъ се изпокриваха, друг пътъ ме изтриваха, трети пътъ измислятъ нещо въ отговор кое няма нищо общо съ поставените ми въпроси. И недопусната съмъ вече въ сайта имъ. Мене отстраниха, въпросите кои поставихъ оставатъ на съвестьта имъ:

 Защо повярваха че  духътъ на давидъ еврейски царъ ще дойде да спаси Българския родъ и ще възкреси Българския Сарактъ? Давид който убива чрез типичното ритуално  еврейско жертвоприношение по  възможно най мъчителния начинъ народите до които се е разпрострялъ, давид който носи ерейския туморъ на разврата, за който несъществува Семейно огнище, и святостъ, който защити непростимото  на сина си изнасилил и оставилъ дъщеря му отъ друга майка родена. Кърлежите  внушиха на народите че са богоизбрани и още промиватъ мозъците като промивките им са се разпростряли дори и при защитниците на Българското. Защо давидъ, а не духътъ  на някой наш истински Български воин и царъ да призовемъ да ни поведе?

Защо се  свободно оставя ерейския духъ на разврата да ходи изъ форума на Воини. Всяка псувня към когото и да е било похулва Майката и Жената. Това е недопустимо за Дедите ни и за Българския Сарактъ. Сексътъ е даденъ отъ Богъ за свещенодействие, а не за кой свари. Не може единъ да ебе  съ омраза макаръ и словесно политиците и после същиятъ да се сношава съ любовь съ Жена. Не може Жената да се люби за да се изостави. На Земята всеки има слабости, но ако един Човекъ дума за Свещенното Българско, трябва съвършенно да се прилепя за Духа на Дедите ни, а всичкия модел на поведение кое са оформили кърлежите през живота му отъ детинство, да го прогонва отъ себе си до колко сили има, а не да воюва срещу редътъ и истината коя са оставили Дедите ни.

Защо само въ виртуалното пространство се хвърля войнствена енергия? Всяка крачка въ Живота всяко напрягане да възвърне Човекъ Човешкото у себе си и да убие врага първо въ себе си и после вън отъ себе си е борба. Борба е да запалишъ и поддържашъ огъня на Любовьта къмъ Жената. Борба е да направишъ далечъ повече отъ снимки на светилището. Отъ малкото се започва  за да възкръсне Българскиятъ Сарактъ.

 

Езикътъ на Дедите ни  - закодирани тайни: 

ЗаПочвамъ – СВършвамъ.     Почвата се обработва, за да се овършее плодъть. 

НаЧало – КРай.     Райко, кРасота,  кРава (кравата Ражда всяка година и наистина е свещенно животно убедих се), кРавай (символизира утробата, на Коледа съ кравай се благославя  за плодородие)

ЗаЧева – Ражда  

 ПоЧинямъ (започвам)  - трънски диалектъ. ПоЧетакъ  (начеване) -  сръбски. ПоЧиташъ човекъ, телевизия изкуство, книги интернетъ и др. на когото/което имаш доверие. Съ вяра приемашъ словото, било то лъжливо, или истинно , оформяшъ поведението си споредъ думите кои си чулъ. Зачеваш и раждашъ съответния плодъ.

Според каквото чува Умътъ и  на каквото повярва Сърцето, споредъ каквото семе падне въ почвата, въ утробата, такъвъ е и плодътъ.

Навярно има все още будни хора, но сигурно няма въ виртуалното пространство интернетъ-затворъ да ги намеря.  Има  ли хора? Има ли хора кои гледатъ съ своите очи на красивите творения на Небесниятъ ни Баща, кои слушатъ съ Сърцето си и живеятъ Животътъ  така че да се слеятъ въ Любовь въ Цялото и да успеятъ да се Родятъ отново и да родятъ? Има ли хора хоро да играем, да пеем нашите Български песни, да радеемъ заедно? 

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sokoli
Категория: Други
Прочетен: 549593
Постинги: 191
Коментари: 330
Гласове: 353
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930