Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2017 01:16 - Филмъ за "зли" и по  "малко зли"
Автор: sokoli Категория: Други   
Прочетен: 1853 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 27.04.2017 14:14


Отдавна съм бамната от воини, а нужно е да оставя мнение относно призива имъ за гласуване за бсп.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=4147&st=45&#entry52903

Колко доказателства изкарахте въ предишни теми за Небето?


 




Гласувай:
1



1. sokoli - Изтрили са ми темата. Все се надявах ...
10.05.2017 13:07
Изтрили са ми темата. Все се надявах че имам поне мъничко право да изкажа мисли въ нета. Контрола въ нета е пъленъ. Свободата въ нета е миражъ.
цитирай
2. sokoli - Само три реда са ми оставили отъ н...
10.05.2017 14:07
Само три реда са ми оставили отъ написанотo. Изхвърлятъ ме отъ сайт Воини на Тангра, изхвърлятъ ме и отъ фейсъ и блогъ.
А губя време на компютъра. Другите няматъ такъвъ проблемъ. Последно ми костваше до тук половин нощь и половинъ день, за да изкажа половинъ страница мисли.
цитирай
3. sokoli - Филми за "зли" и по &q...
10.05.2017 14:51
Филми за "зли" и по "малко зли"
Отдавна съм бамната от воини а нужно е да оставя мнение относно призива имъ за гласуване за бсп
http://www.voininatangra/modules/ipboard/index.php?showtopic=4147&st=45&#entry52903
Колко доказателства изкарахте въ предишни теми за гласуването, че нищо не зависи отъ твоя гласъ, че гласуватъ много мъртви души и несъществуващи хора, че как си искатъ така си наглсяватъ гласовете, че негласуването е несъучастие съ мерзостите имъ и ще се оцени отъ Небето и ще се развържатъ Небесните сили. Какъ повярвахте въ правотата на изборите? Нима не виждате че и герб и комунистите са един коренъ? Отъ малка кога чета политическа история, или се заговори за политика и си казвам: Няма никаква логика. И сега се чудя на вашто действие. Няма никаква логика. Къде е логиката? Не, не ми отговаряйте. Отговорете си на себе си на саме ако можете да се освободите отъ телезритилниците и инертнета които не оставят човека нито миг да остане сам съ себе си! А Григоръ знаете ли какво дума много пъти... И е правъ, на пълно правъ е. Дума, че всяка революция се прави отъ евреи-масони. Не споменава дори и за заблудени въ утопични идеи младежи. Организирва се отъ евреите, свалят царя, свалятъ правителството и идва нова власть, която винаги е по лоша отъ предишната. Всяка следваща власть е по зла отъ предишната. И това се прави за да се повлича Човечеството все по надолу. Целта имъ е кръвь, кръвь, кръвьта на малките заблудените повярвалите "въ светлото бъдеще" да се лее тяхната кръвь въ много случаи братска кръвь да се лее, и докато се лее кръвьта имъ, големите отъ горе като гербисти и комунисти (според как е снимката на египетската рисунка коя Йордан публикува преди време) да си подаватъ ръце надъ изсечените глави, да се здрависвать гербисти и комунисти надъ реки отъ кръвь. Въ деня на изборите си копахъ градинката и се замислихъ, кой ще отиде на избори, кой ще отиде на митинги и революции? Тези хора кои си иматъ да копатъ, имат да чуватъ добитъкъ, иматъ си добри семейс
цитирай
4. sokoli - Тези хора кои си иматъ да копатъ, ...
10.05.2017 14:58
Тези хора кои си иматъ да копатъ, имат да чуватъ добитъкъ, иматъ си добри семейства, не, изключено е да си загубят времето за театри. Свободните кои нямат лични отговорности, те може да отидатъ и да се включатъ въ филма. Така е. Взиматъ ти земята добитъка и смейството дори, и после лесно се набиратъ статисти за кървави сцени, филми за "зли" и "добри", или филми за "зли" и по "малко зли". Та казвам това за да може кой иска да мисли, да мисли да има възможность да избира въ кое хоро да играе. А сега които гласувахте или мислихте да гласувате за червените изчадия, или за други такива, какъ ще да реагира Небето?
..............................................................................................
Миналата година като писахъ въ воини на Тангра противъ цар давид който искат да направят цар на Българите и пак същите проблеми. Не само технически а и... Ако сте чували за психотронни оръжия, мисля че съм жертва. Миналата година като писахъ, че искам Български а не еврейски цар, както и сега като изказах мнението си относно насърчението въ воини за гласуване за бсп и едно и също се случва съ мене. Стягане въ главата, разбъркване на мозъка докато направя три крачки и забравям мисъльта си и за къде и за какво съм се насочила. Физическа отпадналость. Методите им са да действать неявно. Тайно ти блокирват компютъра и ума и физиката. Тайно уж случайно те ликвидиратъ отъ този святъ.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sokoli
Категория: Други
Прочетен: 550475
Постинги: 191
Коментари: 330
Гласове: 353
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930