Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2019 00:09 - Адът бе посрещнатъ с "Добре дошли!"
Автор: sokoli Категория: Други   
Прочетен: 520 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.05.2019 00:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"От името на Светия Синод на Българската православна църква - Българска Патриаршия приветстваме Вас и Вашите спътници с "Добре дошли"
 
  Не, аз не съм въ числото не тези които посрещат папата!
  Съдя ли, или изобличавамъ? Дано се покае навреме нашия глава на Православната Църква. Но лошо е че той ако не се покае ще завлече много православни. Вярвам че портите адови няма да надделеятъ над Светата Църква. Но в земни измерения адът днесъ навлиза. Как да ходя на църква ако вкарат в Църквата папата, католици и мюсюлмани и др?  Да папата е влезнал вътре. Слава Богу че не е отслужил вътре ами на площада, но за съжаление доста близо до Православната църква.

  https://news.bg/society/frantsisk-kam-neofit-shte-nosya-v-sartseto-si-spomena-za-tazi-bratska-sreshta.html
"Папа Франциск и патриарх Неофит се срещнаха в Синодната палата. На срещата присъстваха още кардинали и епископи от Ватикана, придружаващи го във визитата му. ... "От името на Светия Синод на Българската православна църква - Българска Патриаршия приветстваме Вас и Вашите спътници с "Добре дошли". Добре дошли в земите, носителки на наследството на светите равноапостолни Кирил и Методий, на свети княз Борис-Михаил Покръстител, на свети Климент Охридски и на много други Божии светци и угодници, благодарение на чието просветителско дело през IX-ти и X-ти век християнството се разпространи в Европа и отвъд нейните предели", каза в обръщението си към папата патриарх Неофит. ...След приема в Светия Синод папа Франциск посети Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" и се поклони пред Северния олтар на Храм-паметника, носещ името на Светите братя Кирил и Методий." "Но може би, ако сложим заедно ръка в тези рани и изповядаме, че Иисус възкръсна, и Го обявим за наш Господ и наш Бог, ако, признавайки нашите несъвършенства, се потопим в Неговите рани от любов, можем да намерим отново радостта от прошката и да предвкусим деня, в който с Божията помощ ще можем да отслужваме на един и същ олтар пасхалната тайна."

  Целта е папата да служи в Православната църква.  Икуменизма  вече е приетъ от Православния глава. Икуменизма е под маската на мир между религиите , но в същность крайната целъ е да оеднакви и обобщи всички хора под владението на един бог, който е антихриста.

  http://grigorsimov.blog.bg/politika/2016/12/22/vseobhvatno-videnie-na-napylno-neviarvashta-jena-ne-chela-ni.1498413
"Когато евреите и масоните поставят начело на Евросъюза антихриста, той страшно ще се плаши от Кръстното знамение, и просто панически ще се плаши от кръста. Под оправданието, че било кощунство, че в храмовете има разпънат човек, - ще започнат да свалят кръстовете от храмовете. И вместо кръста, на всички храмове беше поставена звездата на Давида (еврейската шестолъчна звезда)."  




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sokoli
Категория: Други
Прочетен: 551410
Постинги: 191
Коментари: 330
Гласове: 353
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930