Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2016 02:05 - Своятъ Изборъ
Автор: sokoli Категория: Други   
Прочетен: 748 Коментари: 0 Гласове:
1




Въ "Движение Воини на Тангра", който бе сайтъ за съхранение на Българското основанъ отъ святиятъ покоенъ Човекъ Елтимиръ са го прояли масони. Идеята е да дойде на властъ не Български царъ, а еврейски. Следъ като явихъ и сигнализирахъ за тревогата си и зададохъ три въпроса относно давидъ, защо давидъ, а не Български царъ, развратъ, интернетъ-миражно сатаниско пространство, бяхъ бамната безъ никакъв отговоръ и безъ да посочатъ причината, защо ме отстраняватъ.  Даже и не съобщиха предъ читателите на форума че съмъ отстранена. Ликвидирането ми много напомня на тактиката на сталин "няма човек, няма проблемъ" Едно време публично са взимали живота на святи хора, сега отстраняватъ пречещите на системата,  тайно, без много шумъ.   Елтимиръ казваше да не се псува, защото съ всяка псувня се размножаватъ враговете,  въ сайта не се спазватъ светите му слова. Пазятъ ли воините Корените ни? Не е на почитъ Святостьта на Семейното 
огнище  ревностно тачена отъ Дедите ни, а се проповядва развратъ и младите не само въ еврейската световна система се учатъ на разваратъ, но така и ревностните за Българското  четейки "Воини на Тангра " придобиватъ евреискиятъ туморъ. 

Ето какво отговорихъ по пощата си на първиятъ отъ Воини за когото Небето разкри че е вълкъ въ овча кожа. Дано други като него да не са се настанили въ форума.

--- Цитат от Ivo Stefanov (kamikadze4@abv.bg), на 03.08.2016 в 12:02 -----

Слабичка си :)

Работа ви е да слушкате,а не да командвате.

Срещала ли в астрала поне един от тия, дето им викат Архонт? А победила ли си барем един?

Какви евреи,какви пет лева...

 

11 август 2016, 01:02

От: Ванина  

Благодаря че се разкри! Сам се издаде. Вече зная, камикадзе  не е Българинъ, а е съзнателенъ служител на масоните.  

"Слабичка си  
Работа ви е да слушкате, а не да командвате."  Въ тоя духъ  изчадията въ които липсва Божия искра атакуватъ Човеците отъ векове. "Да слушкате, не мислите! Мисленето е гряхъ! Нямате право да имате нищо свое. Нямате право да имате свои Корени! Нямате право да имате свой Български Царъ. И своя мисъл се забранява да притежавате. Забранено ви е да командвате, забранено ви е децата си да възпитавате, забранено ви е и себе си да подчинявате въ своя си власть. Задължени сте да слушкате само антихриста евреискиятъ царъ и никой другъ!" Татко Небесенъ сега те моля да разкриеш Йордан и анти666 съзнателно ли служатъ на масоните, или са подведени, излъгани. Ако съзнателно са си предали душата на античовешкото, пропадни Небе и ги изобличи предъ хората да няма повече излъгани чисти души. Ако ли желатятъ да следватъ Истината, но излъгани са, моля поМъжи (помогни) имъ да се осъзнаятъ и победятъ еврейската проказа завладяла ги!

3. Иисус рече: „Ако вашите наставници ви кажат: „Вижте, царството е на небето”, над вас ще са птиците небесни. Ако ви кажат: “То е в морето”, над вас ще са рибите. Но царството е вътре във вас и извън вас. „Когато сами познаете себе си, ще бъдете познати, и ще узнаете, че сте чеда на живия Отец. Но ако не се познаете, в нищета ще пребивавате и сами нищета ще бъдете.”  4. Иисус каза: „Старият по дни не ще се колебае да запита младенеца на седем дни за мястото на живота и ще живее. Защото мнозина първи последни ще бъдат и едно ще станат.” - Евангелия отъ Тома

 

Победата не е някъде далече, а е вътре въ Човека. Въ мрежи вси сме. Мрежи наречени Лъжа.  Кой може разплита и развързва възлите на лъжата, ще се освободи. Всеки самъ развързва своите си примки. Силна съм да освобождавамъ себе си съ Божия поМъжъ. Слаба съмъ да освобождавамъ другите. Азъ посочвам огнището на лъжата, но изборътъ си е на личностьта. И Богъ не се меси въ изборътъ на Човека.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sokoli
Категория: Други
Прочетен: 548573
Постинги: 191
Коментари: 330
Гласове: 353
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031